Vi kan med lätthet påstå oss vara experter inom idrotten multisport. Vi är fyra människor som genom det gemensamma intresset för multisport valt att satsa på det vi älskar att utöva och göra det till våra yrken.

Multisport innebär att man utövar flera olika former av sporter. Det som står i fokus hela tiden när man utövar multisport är den egna kroppen och dess förmåga att ta sig fram över mer eller mindre svåra banor. Vanliga element i en multisportsträning eller tävling är paddling i en å eller fors, löpning i backiga terränger samt mountainbike ner och upp för avancerade sträckor. Det i sin tur ger kroppen en helhetslösning när det kommer till träning, man tränar nämligen hela kroppen och dessutom på ett väldigt naturligt sätt med naturen som sällskap hela vägen.

Multisport har funnits sedan 80-talet och många av dess utövare har bakgrunder inom cykling, forsränning och orientering. Sporten växer för varje år som går och verkar locka till sig utövare som vill ta sin träning eller sitt tävlande till en ny nivå med nya inslag av utmaningar. För det är precis vad multisporten innebär, en rejäl utmaning som verkligen kommer testar ens fysiska och psykiska styrkor.

Hos oss kan du få provsmaka hur det är att multisporta och kanske fastnar du för det precis lika mycket som vi redan gjort. Genom att erbjuda en mängd olika tjänster, speciellt anpassade för er som är nybörjare, är möjligheterna stora att börja sin träning i egen takt eller bara prova på en rolig utmaning under en dag med vännerna.

Ni behöver inte tänka på något när det kommer till utrustning som behövs för att genomföra multisport. Tack vare våra sponsorer har vi möjlighet att erbjuda utlåning av all utrustning, som kajaker och cyklar m.m. Givetvis så går det bra att använda sig av egen utrustning om man så vill men vi rekommenderar att man använder sig av det vi har då utrustningen är specifikt anpassad för att klara multisport.

Hör av er till oss så kommer vi fram till en lösning där vi kan hjälpa er på bästa sätt. Välkommen till multisporten!