Hannes paddlar i USA.
Hannes paddlar i USA.
Stefan har varit med sen multisporten grundades och har en lång erfarenhet av olika tävlingar världen över där han tävlat för mer eller mindre stora klubbar. Han är 49 år gammal och fortfarande lika vältränad som när han var 20, hävdar han. Det absolut bästa han vet att paddla och känna känslan av hur axlarna i princip brinner av smärta. No pain, no gain är förkroppsligat i Stefan. Det bästa minnet han har av multisporten är hur han paddlade en tävling med en avbruten paddel och fortfarande slutade på femte plats.

Niklas är den 34 årige orienteraren som ville ta sitt sökande efter kontroller till en ny nivå. Van som han är med att springa i olika typer av terränger blev multisporten lätt att ta till sig för honom. Att han inte var speciellt bra på att paddla inledningsvis spelade mindre roll när kajakoraklet Stefan fanns i samma lag. Niklas bästa minne är tävlingen i Karlstad där hela laget gick i mål inom minuter. Mer vältrimmat än har vi nog aldrig varit, hävdar Niklas.

Lina är hälsokostexperten i vårt gäng och har en lång historia av både långdistanslöpning och cykling bakom sig. Multisporten hittade hon till när hon besökte Åre en sommar och såg tävlingen och ville direkt prova. Hon kontaktade Stefan och veckan därpå gjorde hon sin första träningsrunda. Fast som hon är blev hon ett fantastiskt tillskott till vår grupp med hårt tränande människor. Lina är 32 år och är den som sett till att teamet äter rätt och riktigt. Hon alltid är den som har koll på allting inför våra resor.

Hannes är mountainbikecyklisten som i flera år tävlat på elitnivå i grenen. Är det någon som har koll på cykelns alla delar är det han och han har räddat oss mer än en gång i de backiga sluttningarna i fjällen när kedjor gått av eller punkteringar inträffat. Multisporten blev ett naturligt val för honom då han ville ha mer omväxling i sitt tävlande men samtidigt inte tappa cyklingen. 27 år gammal har han framtiden för sig och vinnarskallen han besitter har gjort att vårt team pressat sig till det maximala av vår potential och därmed presterat bättre och bättre resultat.