Många tror kanske att vi som håller på med multisport enbart ägnar oss åt oss själva och vår egen träning. Visst, så är det absolut, vi vill träna och bli bättre för att bli så otroligt bra som vi kan bli och sedan mäta oss med världseliten i multisport, idrotten vi älskar att älska.

Det i sin tur har dock satt bollar i rullning, och för att bli experter på vårt område har vi även gjort multisporten till vårt yrkesval. Vi kommit fram till ett antal olika tjänster som vårt lilla multisportande företag kan erbjuda företag, organisationer och privatpersoner.

Svensexor och Möhippor
Kanske något av det roligaste man kan göra på en möhippa eller svensexa är att få en möjlighet att mäta sig fysiskt med sina kamrater. Det brukar kunna bli en väldigt hård kamp när kompisar träffas och är man lite tävlingsinriktad så kommer en dag av multisportande verkligen ge möjligheten till att få utlopp för alla de tävlingsnerver som ligger och gror i de flesta av oss.

Vi utformar såklart möhippan eller svensexan efter önskemål men vill ändå se till att ni verkligen får känna på hur det är att utöva multisport. Vi har paketlösningar där det absolut populäraste är sprintpaketet, vilket innebär att loppet max får ta tre timmar. Välkomna att fira er kamrats stundande bröllop!

Individuellt anpassad träning med kostrådgivning
Det finns många personliga tränare där ute som specialiserar sig på olika former av träning med en klar bild av vad som krävs för att kunna nå individuella mål. Ofta är dock dessa träningsformer inomhus och man missar lätt effekten som vistelse i naturen har för kropp och psyke. Den tjänsten kan vi erbjuda här på Multisport live! Med en hälsokostexpert i vårt stall kan vi även erbjuda kostrådgivning som är individuellt anpassade.

Företags- och organisationslösningar
För att främja en hälsosam livsstil för de anställda på olika företag och organisationer så finns det friskvårdstimmar och friskvårdsbidrag. Eftersom att vi ligger hyfsat centralt i Uppsala och har nära till vår alldeles eget utformade bana är det också lätt att ta sig till och från. Vi har olika lösningar som gör det lätt för er att främja era anställdas hälsa.