Att forma en människa

Sverige är idag ett tämligen stillasittande samhälle och rapporter berättar att andelen människor med fetma ökar för varje år. En oroväckande trend, men samtidigt finns det de som vill göra någonting åt sin situation och bli friska och mer hälsosamma människor. Problemet är att de inte riktigt vet hur de ska göra eller var de ska börja och därför väljer många att gå till närmaste gym och boka en tid med en personlig tränare. För många ger det bra effekt och man blir mer och mer motiverad att faktiskt nå nya resultat och må bättre. Ett gym är dock alltid ett gym och det i sin tur mycket tid inomhus.

Eftersom att multisport är en så omväxlande träningsform med många olika moment som tränar olika delar av kroppen är det ett utmärkt sätt att både börja och fortsätta med en träningsform som ger kroppen en naturlig träning. På gymmet blir det mycket lyftande av vikter och rörelser som normalt kroppen kanske inte gör men med multisport får du träna kroppen på ett naturligt sätt och dessutom ha fördelen av att göra det utomhus.

Vi hjälper människor att ta det där första steget mot ett sundare liv och en mer energifylld tillvaro. Tillsammans med personen sätter vi oss ner och tar tidigare träningshistoria för att se vad personen är van vid och vad som kanske behövs tränas mer på. Vi är även utbildade inom kost och kan då lägga upp en kostplan för att nå bra och hållbara resultat. Det är så glädjande för oss att se alla dessa människor vi hjälp att förbättra sitt mående.

/Stefan