Företag som tänker på hälsan

I de flesta företag ut i landet erbjuds friskvårdsbidrag och friskvårdstimmar och det kan vara allt från att gå på ett yogapass till att simma massa längder i stadens lokala simbassäng. Något som kanske inte gått upp för chefer, företagsledare eller de anställda själva där ute är hur bra multisporten är för hälsofrämjande åtgärder för företagets eller organisationens anställda.

Multisporten är väldigt omväxlande med olika former av träning som ger ett helhetsperspektiv på kroppen, dess uppbyggnad och vilket behov den har.

Att tänka på sina anställda och dess hälsa är viktigt, inte minst för att få produktiva och hälsosamma människor som arbetar med bra energi. Vi har haft mycket kontakt med företag och just en av tjänsterna vi erbjuder handlar om att kunna skapa hälsofrämjande åtgärder till anställa. Vi gillar den typen av kontakter och det är oftast väldigt lätt att komma överens med chefen då man strävar efter samma sak, nämligen att ge människor möjligheten till omväxlande träning.

En organisation vi jobbar återkommande med är en större statlig myndighet där det lätt kan bli så att de anställda är väldigt stillasittande. Att då få möjligheten till att träna en gång i veckan med olika former av multisporter gör att kroppen hålls i trim och arbetsbelastningen känns allt mindre påfrestande. Vi har sett mycket goda resultat och glada människor som med glädje kastar sig upp på cykeln eller paddlar iväg med god fart.

Vi kan ge företag och organisationer den möjligheten genom skräddarsydda företagspaket, allt för friskare människor och att det är så otroligt roligt att multisporta!

/Lina