Östersund Multi 2014

Hör upp alla multisportälskare! I vår kommer en ny multisporttävling att hållas i Sverige, närmare bestämt i Östersund. Det handlar om Östersund Multi 2014 – en endagstävling som innehåller sträckor med kajakpaddling, löpning och mountainbike. Det är en solotävling, vilket innebär att man inte tävlar i lag, och det är ett perfekt prova-på-tillfälle för den som sysslar med multisport men inte har vågat sig ut på tävling än. Kom ihåg; man behöver inte vara bäst, det är kroppen och hälsan som är de stora vinnarna när det gäller sport och träning!

Det är spelbolaget Betsson som står som huvudsponsor för Östersund Multi 2014. De har synts i många olika sportevenemang, och nu tar de alltså klivet att sponsra en multisporttävling. Det känns förstås riktigt roligt eftersom alla som sysslar med multisport strävar efter att sporten ska få mer uppmärksamhet. Den växer redan snabbt, med med sponsorer som online casino Betsson får vi ytterligare en knuff i rätt riktning. Betsson erbjuder ett brett utbud av förstklassiga spelprodukter online, de har otroligt många kunder och en säker och användarvänlig spelmiljö.

Mer information om Östersund Multi 2014 kommer att komma , och vi uppdaterar förstås om nyheter så fort vi har möjlighet. Börja fila på konditionen redan nu och ta chansen att delta i en helt ny multisporttävling i vårt vackra land som erbjuder helt rätt typ av miljö för den här typen tävling! Multisport är en riktigt bra träningsform för hela kroppen, och blandat med spänningen och adrenalinkicken man får av att tävla kan det inte bli så mycket bättre!