Spela på multisport?

Det är väl bara att erkänna att multisport inte är en av världens största sporter, och många har nog aldrig ens hört talas om det. Så frågan om man kan spela på multisport måste nog, tyvärr, i stort sett besvaras med ett ”nej”. Vilket är synd, för multisport är sällsynt väl lämpat att spela på, med flera olika tävlingsformer. Till exempel etapplopp borde man kunna spela på på flera olika sätt, och inte bara slutvinnare. Att intresset för att spela på multisport kanske inte är så stort borde egentligen inte heller sätta käppar i hjulet. Ett spelbolag online behöver ju faktiskt inte lägga ner speciellt mycket resurser för att tillta spel på fler och fler sporter.

Med tanke på att Betsafe har som slogan ”win on almost anything”, och att de erbjuder spel på en hel massa olika saker, där intresset kanske inte heller är så stort, så borde ju de kunna ha med multisport-tävlingar lite då och då, om inte annat för att få goodwill. För om de erbjuder det, så skulle jag definitivt bli en betydligt lojalare kund. Redan nu har de ju ett brett utbud, och det är ju inte så att de måste tillåta betting på alla multisport-tävlingar. De största med flest deltagare räcker.

Så även om det i dagsläget inte finns så stora möjligheter att spela på multisport, så har jag en känsla av att det kan bli bättre på den punkten framöver, och jag blir inte det minsta förvånad om Betsafe börjar erbjuda det regelbundet. Det är bara att vänta och hoppas.