Svensexan med svett

De allra flesta killar som ska gifta sig kommer råka ut för mer eller mindre snälla vänner som på något sätt vill göra någonting för eller med personen ifråga, som seden bör. Vanligtvis brukar man tänka på det i form av kidnappningar, en god portion alkohol och ett mer eller mindre förlöjligande av brudgummen. Men ack så vägarna kan se annorlunda ut ibland och vilket kreativa idéer vissa vänner kan ha att utsätta sina blivande brudgumsvänner för!

Det är nämligen en av de tjänster vi kan erbjuda, svensexor och möhippor.

Vi blev kontaktade av ett gäng grabbar som ville spexa till det för en kompis till dem. Bröllopet hade varit planerat sedan länge och gästerna skulle bli många. Tanken var att bröllopet skulle gå i klassisk tappning, med vigsel i kyrkan för att efteråt hålla själva festen på en herrgård i närheten. Lät som ett sådant där sagobröllop som man i princip bara ser i filmen.

Vilket som, kompisarna berättade att brudgummen verkligen gått in för att se bra ut inför bröllopet då han varit lite av en latmask tidigare med en del extrakilon i bagaget. De senaste månaderna hade han slitit häcken av sig och blivit riktigt tränad men kompisarna hade knappt sett röken av honom, så nu ville de se hur tränad han egentligen hade blivit och kom på den lysande idén att testa med hjälp av multisport!

Föreställ er kompisarnas förvåning att när paddlingen, löpningen och cyklingen var avklarat så stod brudgummen där som vinnare av gänget! I ärlighetens namn hade jag också lite svårt att hålla honom bakom mig.

/Hannes